Verdás játék az autó őrülteknek

Néha mondják, hogy a férfiak olyanok, mint a gyerekek. Ugyanúgy tudnak lelkesedni egy dologért, mint a felnőttek. Hihetetlen! A férjem is ilyen. Egyszerűen imádja a kocsikat. Állandóan autókról beszélgetnek a haverjaival, miután munka után összeülnek sörözni, sőt olykor még itthon is arról beszél, hogy milyen kocsit látott, milyen új kocsi jelent meg a piacon, és hasonlók. Állandóan csak az autókról beszél, és azt nem nőtte ki. Pedig nem panaszkodhat, mivel jól keres, megengedheti magának, hogy egy szép Audival járjon mindennap dolgozni. Persze azért is odavan! A kocsiban nem szabad dohányozni, enni, üdítőt inni, csak vizet, és nem lehet mocskos ruhával beszállni. Bizonyos szempontból megértem. Szeretné tisztán tartani a kocsit, de azért ilyen szinten már kicsit aggasztó. Amikor nem engedte, hogy Beni megigya a teáját a kocsiban, mert ha kiönti, foltot hagy, akkor már felmérgesedtem. És persze akkor is én voltam a hibás, mert miért nem vizet csomagoltam a gyereknek. Családi veszekedés. Általában mindig a kocsi miatt van.

Elhatároztuk, hogy nem veszekszünk többet ezen, és elfogadjuk a másikat. Aztán elérkezett a karácsony. Mivel a férjem sokat panaszkodott arról, hogy nem tud elég időt tölteni a fiával, úgy döntöttem, hogy valami olyan játékot választok, amivel együtt tudnak játszani. És mindketten szeretik. Tehát autós. És fontos, hogy árban is megfelelő legyen, mivel pénzszűkében álltunk..

verdás játék

Mivel nem akartam az utolsó pillanatra hagyni, így el kezdtem keresgélni az interneten. Addig keresgéltem, míg végül ráakadtam egy webshopra, ahol rendkívül sok verdás játék volt megtalálható, jó áron. Nem is tudtam mit válasszak. Autót? Kirakóst? Társasjátékot? Minek örülne Beni legjobban? Szerencse, hogy oldalt be tudtam állítani a korcsoportot, a gyártót, és tudtam ár szerint is szűrni a találatokat. Ezekkel az eszközökkel végül hamar ráakadtam arra a játékra, ami Beni számára a legmegfelelőbb.  Tényleg elég gyorsan ment az egész, egy perc alatt ki tudtam választani a játékot. Egy verdák autós versenypálya szettet választottam.

Aztán elérkezett a karácsony. Mindannyian készültünk az ünnepre, és be kell vallanom, egy gyönyörű nyakláncot kaptam a férjemtől. Én egy szép nyakkendőt adtam neki. Már csak Beni volt a soros, hogy kibontsa az ajándékait. Nekiállt, kibontotta, és amikor meglátta, hogy mit kapott, elmosolyodott:

 • Nahát! Egy versenypálya! – csodálkozott. – Ezt te vetted apa?
 • Nem, kisfiam. – döbbent meg ő is. Majd mindketten rám néztek.
 • Anya, ezt te vetted? – kérdezte.
 • A Jézuska hozta.
 • Anya, tudom, hogy nem a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékokat. Nagy vagyok már.
 • Jól van, rendben, akkor én vettem, igen.

Erre még jobban elcsodálkozott:

 • Te? De te nem is szereted az autókat.
 • Ha az autókat nem is, de téged igen. Meg a nagyfülű apádat is! – kacsintottam rá.
 • Na, tetszik? – kérdeztem.
 • Mi az, hogy? Nagyon zsír!- mondta Beni őszinte lelkesedéssel.
 • Köszönöm ezt a gyönyörű szép ajándékot! – illedelmeskedett.
 • Szívesen, fiam!

Beni addig erősködött, míg végül megmutattam neki az oldalt ahonnan rendeltem a játékot. Még sok másik játék is volt ott. Mindegyik nagyon tetszett neki. Nagyon színes volt az oldal, tetszett neki. Azt mondta, hogy máskor is rendeljek neki onnan játékot, mert nagyon tetszik neki a kínálat. És persze a férjem is odavolt érte. Legközelebb, ha játék kell a családnak, csak szépen kényelmesen leülünk, és rendelünk egyet arról a webshopról. Sokkal jobb! Elvégre kinek van kedve a gyerekkel még egy hatalmas plázába rohangálni és játékot keresni? Aztán a gyerek elkezd hisztizni, és kitör a káosz, a többi vásárló meg csúnya szemekkel néz rád. Sokkal jobb otthon ülni, és kényelmesen megrendelni azt amit a gyerek kiválaszt. Kell ennél jobb ajándék? Másnap a barátnőm is tőlem kért tanácsot, hogy honnan rendeljen ajándékot a fiának. Megmutattam neki a webshopot és elmondtam, hogy 20 ezer felett ingyenes a szállítás. Na akkor aztán bevásárolt az összes rokon gyerekének, és később elmesélte, hogy mindegyik játék pontosan és időben megérkezett. Így ő is letudta az ajándékokat jó előre. Kevesebb stressz, több szabadidő!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.