Ne csak az autóban legyen klíma!

Amikor megvettük az első autónkat a párommal. Örömmel használtuk, és nagyon elégedettek voltunk vele. Kényelmesen lehetett vezetni, és rengeteg nagyon jó funkciója volt. Például volt benne klíma is.

Aztán jött egy nagyon forró nyár, szinte végig 40 fokokkal, és akkor rájöttünk, milyen hálás dolog is egy klíma. Korábban már szóba került, hogy a lakásba is beszerzünk egy klímát, de végül elvetésre került az ötlet, mert drága és macerás mulatság. De azon a nyáron végül ráébredtünk, egy klíma nagyon megkönnyíti az életet.

El is kezdtünk keresgélni klíma árakat szereléssel, és rájöttünk arra, hogy nem is olyan megfizethetetlen a dolog. Egyrészt az oldal amin nézelődtünk rengeteg akciót kínál. Másrészt pedig, én nem tudom mire emlékeztünk, mert ezek a klímák még eredeti áron is teljesen barátságosak.

És fel vannak szerelve rengeteg kényelmi funkcióval. Mint például az intelligens leolvasztás, vagy az automata üzemmód. A modern klímák még szuper csendes üzemmódot is tudnak, így nem zavarnak miket pihenés közben sem. Sőt, sokkal kevesebbet fogyasztanak mint a régebbi típusú klímák a G10-es inverter technológiának köszönhetően.

Amiket nézegettünk klímákat, azok tudnak fűteni is, így duplán megéri beszerezni egyet. És, ami a kedvencem,lehet őket wi-fi vezérelni, tehát munka után hazajövet be tudom állítani a telefonomról, hogy milyen hőfokot szeretnék mire hazaérek.

Tehát eldöntöttük, beruházunk egy klímára a lakásba! Mert minden igényt kielégít és még az ára sem rossz. Úgy gondolom, érdemes mindenkinek ránézni: klíma árak szereléssel. Mert ne csak az autóba engedjek meg magunknak a legjobbat!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.