Ne csak az autóban legyen kellemes hőmérséklet

Kedves barátom új autót vásárolt az elmúlt héten. Nem volt gond az előző autójával sem, ezért álltam értetlenül, hogy miért cserélte le. Valami nagy gondja akadt, lerobbant – e a legrosszabb időben és helyen, ezért ez a gyors váltás. Vagy egyszerűen csak megunta és adódott egy jobb lehetőség, egy remek paraméterekkel rendelkező autó vételére, amivel él is, és lecserélte a régi autóját.

Rendkívül egyszerű válasszal élt, mivel most szereltetett  a lakásába klímát, annyira hozzászokott, hogy nyáron kellemes hűvös légkörben tartózkodik otthon, hogy ezt a kényelmet nem szerette volna feladni, utazás során sem. Mivel az előző autójában nem volt légkondicionáló, olyan kocsit vett, amiben ez már alapszéria. Nevettem, hogy milyen kényelmi faktorokat iktatott az életében, hiszen arról is lemaradtam, hogy klímát vásárolt.

Persze, hogy szereltettem be, válaszolt számomra, hisz én is tudom, hogy nem szereti a meleget. Ezért is jött jól számára, hogy talált egy remek céget, akitől online megrendelte a készülékeket. Igen többet mert dual klímát vásárolt. A dual klíma ismérve, hogy két szobát is le tud hűteni, mivel a csomag része két beltéri egység, egy – egy szobába elhelyezhetők, valamint az ezekhez tartozó kültéri készüléket tartozik a csomagba. Rendkívül jól kombinálhatók, ha több szobát szeretnének vele lehűteni.
Azért választotta ezt a céget, mivel a készülék ára magában foglalja nem csak a készülék díját, de ingyenes kiszállást és fel – illetve beszerelési díjat is, a tanúsítvánnyal együtt. Ez azért volt fontos feltétel barátom számára, hogy a szerelést is tartalmazza a díj, mivel a cég így leegyszerűsíti a vevők helyzetét, nem kell külön szakembert keresni, aki rendelkezik engedéllyel, majd a szerelés végén tanúsítványt is tud biztosítani a megrendelő számára. Maga a dual klíma nagyon modern és rendkívül sok funkciókkal van ellátva.
Halk funkcióval nem zavarja a helyiségben tartózkodókat, így az alvás is kellemes, ha üzemel a klíma. A 4 irányú légbefúvásnak köszönhetően mindenhova egyenletesen ér el a hűs, illetve télen a meleg levegő.  Rendelkezik turbó üzemmóddal, amivel nagyon hamar le tudja hűteni a szobát, mindemellett, hogy energiatakarékos is mivel alacsonyabb motor fordulatszámmal indul.

A beltéri egységek nagyon megnyerőek voltak, ez is a döntést segítette elő. Mindamellett, hogy nem kellett üzleteket felkeresni, és ezzel plusz időt veszíteni, online rendelés megkönnyítette a vásárlást. Minden egyes termék mellett, nagyon szakszerű leírás található, képekkel ellátva, ez a legjobb megoldás egy cég számára, akik online boltot vezetnek, minden terméknél valósághű ábrázolással, fényképet mellékelni.

Miután a kosárba helyezte a kiválasztott dual klímát, rendelést egy kattintással meg kellett erősítenie. Miután elküldte a rendelést a második napon jelentkezett egy hölgy, időpont egyeztetés céljából, hogy mikor tudnák kollégái leszállítani és felszerelni a készüléket.

Nagyon korrekten és rugalmasan tudták kezelni a rendelkezésre álló időt, mivel barátom szerette volna a lehető legkorábban, birtokba venni a készüléket.

A leegyeztetett időpontban megérkeztek pontosan a szerelők, akik nagy munkakedvvel és szakértelemmel vágtak bele a munkafolyamatoknak. Mivel dual klímáról van szó, két helyiségbe történt a klímák üzembe helyezése.
Az ingyenes szerelésbe tartozik, hogy nem lehetnek magasabb a készülékek 3 méternél, valamint beton, illetve téglafalak vastagsága is számít. De barátom lakása minden kritériumnak megfelelt így fennáll nála is az ingyenes szerelés. A szerelésnél nem csak magát a szerelők díját számolja bele a cég a teljes összegbe, hanem a szereléshez szükséges alapanyagokat rézcsövek, szigetelések, szerelvényeket is a fizetendő díjban vannak.

A fizetési módok tárháza is rendelkezésre áll a vásárlók számára, lehet választani előre utalást, illetve a szerelés után a szerelőknél való készpénzes fizetési módot.

Miután a szerelők nagyon hamar végeztek és mind két klíma nagyszerűen működött, és megkapta a tanúsítványt is, elszámoltak. Lehetőség lett volna a kiállított számla után átutalással is fizetni, de a készpénzes módot választotta.

A szereléssel és a klímák működésével maximálisan elégedett azóta is, nem tudott volna ennél jobb céget és ajánlatot találni. Csak ajánlani tudja a készülékeket és a konstrukcióikat a cégnek.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.