A fájdalomcsillapító, ami mindig kéznél van, ha szükség van rá

Egyre többen vagyunk, akik autóval közlekednek, azzal járunk munkába, bevásárolni, de az autó akkor is jól jön, ha nyaralni megyünk. Sokkal kényelmesebb, mint a busz vagy a vonat, a repülőt pedig nem mindenki szereti. Általában a barátaimmal mi is autóval megyünk nyaralni, mert nem kell így alkalmazkodnunk senki máshoz, csak egymáshoz. Akkor indulunk, amikor szeretnénk, ott állunk meg pihenni, ahol nekünk jó, és a csomagjaink is teljes biztonságban vannak, nem kell attól félnünk, hogy valami baja történik a csomagunknak, ugyanis hallottam már olyanról is, hogy valaki repülővel utazott, de a csomagja elveszett, vagy éppen a bőröndjében tönkrement a laptopja.

Nekem egy gyönyörű szép, csajos autóm van. Semmi cicoma, semmi extra beépített kütyü. Viszont nagyon kényelmes, tökéletesen elférünk benne többen is, nem kell nyomorogni, és a fogyasztása is rendben van, így nem megy el rá a fél fizetésem, hogy tankolni tudjam. Ennek nagyon örülök, mert nálam ez egy fontos tényező volt, akár csak a klíma. A másik fontos tényező a színe volt, már akkor eldöntöttem, hogy sötétkék színű autó szeretnék, mikor még csak gondolkoztam az autóvásárláson.

fájdalomcsillapítóNagyon örülök neki, hogy ilyen autót sikerült találnom, ugyanis minden feltételnek megfelel, amit én megszabtam, mikor eldöntöttem, hogy autót veszek. Ezen az autón látszik, hogy egy nő használja, tipikusan minden kis zugában lehet találni valamit. Rúzs, kézkrém, kézfertőtlenítő, zsebkendő, napszemüveg, rágógumi, kábelek a telefonhoz és a navigációs rendszerhez, illetve még gyógyszerek is vannak nálam. Ezek nagyon fontosak, hiszen bármikor történhet valami, ezért fontos, hogy legyen kéznél gyógyszer. Például, ha fáj a torkom, az izületeim, vagy akár a fejem. Fájdalomcsillapító, ami hamar elmulasztja a fájdalmaimat, alapkellék az autómban. Sajnos én migrénes vagyok, így fontos, hogy legyen nálam fájdalomcsillapító, hiszen egy erős fejfájás elronthatja az egész napomat is.

Próbáltam már sok mindent, de semmi nem jött be, ami ilyenkor segítene, szóval az egyetlen megoldás, ha az autómban is tartok fájdalomcsillapítót, hogy ne okozzon soha gondot a fejfájás. Érdekes, de a családomban rajtam kívül senki nem szenved ebben a betegségben, a lehet egyáltalán így fogalmazni. Bár egyre többször hallom, hogy a migrén már egyre több ember életét megkeseríti, illetve, hogy Európában mi számítunk az egyik legtöbb gyógyszert vásároló nemzetnek. Érdekes statisztika, bár lehet, hogy tényleg van benne valami, de ebbe inkább ne menjünk bele.

Azért most kicsit elgondolkoztam, hogy miket rejthet még az autóm kesztyűtartója, lehet, hogy a napszemüvegem is ott van, mert sehol sem találom, ott viszont még nem kerestem. Ez tipikusan én vagyok, sosem tudom, hogy mit hova teszek. Néha annyifelé kell figyelnem és annyi dolgom van, hogy az is előfordult már, hogy egy étteremben, ahova gyorsan beugrottam ebédelni, majdnem ott hagytam a táskámat. Mindenem benne volt, a telefontól kezdve egészen a slusszkulcsomig. Még szerencse, hogy mielőtt kiléptem volna az ajtón, észrevettem ezt és visszarohantam az asztalhoz, ahol ültem. Bár mikor az autóba be akartam volna szállni, hamar feltűnt volna, hogy nincs meg a táskám, mivel az autót sem tudtam volna kinyitni.

Szerencsére ilyen azóta nem fordult elő, bár a teendőim azóta a kétszeresére nőtt, de igyekszem figyelmesebb lenni. Idáig úgy néz ki, hogy ez sikerül. Persze azt nem mondom, hogy soha semmi nem történik, néha sikerül elég vicces helyzetekbe kevernem magam. De hát senki sem tökéletes. Bár, amikor este fáradtan hazafuvarozom saját magamat, és elfelejtek előtte tankolni, és másnap reggel realizálódik ez bennem, miközben rohannék az irodába, akkor az kicsit kellemetlen. De, unalmas lenne az élet, ha nem lennének ilyen kis bakik.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.