A kötelező mellett a lakást sem árt biztosítani

Az autónk kapcsán valahogy jobban észben tartjuk a biztosítás fontosságát, hiszen nem is tehetünk mást. Azonban az otthonunkat is nagyon lényeges megfelelően biztosítani, s ezalatt nem csak magát az ingatlant, hanem az ingóságokat is érthetjük. Ebben nagy segítségünkre lehet egy lakásbiztosítás kalkulátor is.

Nemrég aktuálissá vált nálunk a lakásbiztosítás átgondolása, hiszen évfordulóhoz közeledtünk. A nővérem felhívta a figyelmemet egy oldalra, ahol nagyon részletesen lehetett tájékozódni a különféle előnyök kapcsán. Nagyon örültem annak, hogy megismertetett a Pannonsafe-fel, hiszen itt az olyanoknak is érdemi segítséget tudnak nyújtani, mint mi – azaz a pénzügyileg nem túlzottan tájékozott, de azért a lehető legjobb megoldásokra nyitott embereknek.

Az oldalon működő, szerződéskötést előkészítő lakásbiztosítás kalkulátor nagyon jó kezelhetőséget mutatott, hamar dűlőre jutottunk vele. Az üzletkötő, akivel felvettük a kapcsolatot, nagyon felkészült volt, s ismertette velünk a legjobb lehetőségeket. Pár napig ízlelgettük a döntést, míg végül sikerült egy véleményem szerint minden igénynek megfelelő szerződést kötnünk.

A lakásbiztosításunk nagyon sokféle káreseményre kiterjed, kreatív ember vagyok, de nem nagyon tudok olyan eseményt felvetni, melynek bekövetkeztekor nem számíthatunk a kárunk kompenzálására. Természeti körülmények és emberi vétségek, mulasztások kapcsán is sokféle problémát lehet orvosolni vele. Ha véletlenül nyitva felejtjük az ablakot, s a beázás károkat okoz, a biztosítóhoz fordulhatunk, de ugyanez a helyzet betöréseknél, csőtöréseknél, tűzeseteknél, sőt, nem csak a tűz, hanem pl. a korom általi károkra is kiterjed a biztosításunk.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.